آنتن مرکزیتعمیرات آنتن مرکزینصب آنتن مرکزی

انتقال تصویر به واحدها از طریق آنتن مرکزی و مدلاتور

امروزه نصب دوربین مدار بسته در اکثر ساختمانها و مجتمع ها کاملا ضروری است. در گذشته بعد از نصب دوربین مدار بسته انتقال تصویر آنتن مرکزی فقط برای یکی از واحد ها که معمولا مدیر ساختمان بود انجام می شد اما با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تقاضا امروزه اکثر مشتریان تمایل به انتقال تصویر به داخل واحدها را دارند. برای این امر دوربین مداربسته را به انتن مرکزی  یا ماهواره مرکزی متصل می کنند تا به راحتی تصاویر به تمام واحد ها منتقل شود.

اتصال دوربین مداربسته جهت انتقال به آنتن مرکزی نیز به وسیله دستگاهی به نام مدولاتور امکان پذیر است. در واقع بدون وجود مدولاتور امکان اتصال دوربین مدار بسته به آنتن مرکزی وجود ندارد زیرا سیگنال این دو با یکدیگر متفاوت است و کاربرد مدولاتور در اینجا یکسان سازی این دو سیگنال است. در این مقاله قصد داریم روش انتقال تصویر به داخل واحدها از طریق آنتن مرکزی یا ماهواره مرکزی  و مدولاتور را به شما آموزش دهیم . قبل از آن بهتر است کمی با آنتن مرکزی و کاربرد آن آشنا شوید.

مدار انتقال تصویر به داخل واحدها

کاربرد آنتن مرکزی

آنتن مرکزی و ماهواره مرکزی امروزه در اکثر ساختمانها وجود دارد، درواقع بجای استفاده از ده ها آنتن رو بام از یک آنتن استفاده می شود. از مزایای نصب آنتن مرکزی می توان به کاهش چشمگیر هزینه ها اشاره کرد که هر واحد مجبور به نصب یک آنتن جداگانه نخواهد بود. همچنین نظم و انسجام و زیبایی برای ظاهر بام حفظ می شود زیرا بی نظمی به دلیل سیم کشی های متعدد و اشغال فضای زیاد با تعبیه چندین آنتن به وجود نمی آید. از دیگر مزایای آن می توان به بالارفتن کیفیت تصویر دریافتی را اشاره کرد چرا که با این روش تداخل سیگنالی بین چندین آنتن و در نهایت افت کیفیت به وجود نمی آید. و در نهایت یکی از مزایای کاربردیآن  قابلیت انتقال تصاویر بین همه واحدها می باشد، در واقع با اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی یا ماهواره مرکزی انتقال تصویر انجام می شود. روش کارکرد آنتن مرکزی نیز با استفاده از اجزای آن بسیار ساده است . اجزای آنتن مرکزی شامل موارد زیر می باشد.

  • آنتن: این بخش که بخش اصلی محسوب می شود سیگنال های تلوزیونی یا  را دریافت می کند.
  • تقویت کننده: این بخش کار تقویت سیگنالهای دریافتی را به عهده دراد، به طور کلی سیگنالهای دریافتی با تقسیم در شبکه دچار کاهش قدرت می شوند و نیاز به تقویت دارند که دستگاه تقویت کننده از افت این سیگنالها جلوگیری میکند.
  • اسپلیتر یا تقسیم کننده: تقسیم سیگنالها به طور مساوی بین خروجی ها توسط دستگاه اسپلیتر یا تقسیم کننده انجام می شود.

انواع آنتن مرکزی

آنتن مرکزی را میتوان به سه دسته MATV,SMATV,CCTV  تقسیم بندی کرد که هر کدام کاربرد خاص خود را دارد در ادامه به کاربردها هر یک اشاره میکنیم.

MATV: (Master Antenna Television)   ابن نوع آنتن جهت افزیش قدرت سیگنالهای تلوزیونی استفاده می شود. در واقع تنها کاری که انجام میدهد تقویت باندهایی است که بتوان به راحتی سیگنالها را در تلوزیون بدون هیچ گونه اختلالی دریافت کرد و از ساده ترین نوع آنتن های مرکزی محسوب می شود.

SMTV: اگر بخواهیم سیگنال های ماهواره ای را دریافت نماییم نیاز به این نوع آنتن مرکزی است که با عنوان ماهواره مرکزی سیگنالهای ماهواره ای را دریافت و بین گیرنده ها پخش میکند.

CCTV:  از پرکاربرد ترین نوع آنتن های مرکزی است که امکان دریافت تصویر، صدا و ویدئو از دوربین های مدار بسته و انتقال به گیرنده های تلوزیون در آن وجود دارد و امروزه به طور وسیع در اکثر ساختمانها مورد استفاده قرار می گیرد. و سیگنالها و تصاویر را به تمام واحد هال منتقل خواهد کرد.

انتقال تصویر به داخل واحدها

اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی و ماهواره مرکزی

امکان اتصال دوربین مداربسته به صورت مستقیم به آنتن مرکزی و ماهواره مرکزی جهت انتقال تصویر به داخل واحدها وجود ندارد برای این کار نیاز به یک وسیله برای یکسان سازی سیگنال این دو دستگاه است که این دستگاه مدولاتور نام دارد. مدولاتور ها نیز انواع مختلفی دارند که آنالگوگ، hd و دیجیتال  هستند که دو نمونه اولی تصاویر را روی کانالهای انالوگ و مدل دیجیتال تصاویر را روی کانالهای دیجیتال منتقل خواهد کرد. امروزه اکثر از مدولاتور های فول rf استفاده میشود، به این صورت دستگاه dvr را به آنتن مرکزی متصل می کنند. با این وسیله تمام واحدها به تصاویر دوربین مداربسته متصل هستند و هیچ نگرانی از بابت وجود ندارد. درواقع مدولاتور خروجی دستگاه dvr را به vhf و uhf تبدیل می کند. برخی از انها از خروجی های مختلفی برخوردار هستند که  قابلیت اتصال به آنتن مرکزی با خروجی VGA یا HDMI را نیز دارند.

روش اتصال مدولاتور به DVR

 ورودی و خروجی های مدولاتور به شرح زیر است.

  • یک عددورودی RF  و یک عدد خروجی RF
  • ورودی تصویر که با  video in مشخص می شود.
  • ورودی صدا که یک یا دو عدد ورودی صدا وجود دارد و با Audio in R و Audio in L مشخص می شود.

در ابتدا باید ورودی دستگاه مدولاتور (RF) را به خروجی دستگاه تقویت کننده متصل نمایید. در بالا گفتیم دستگاه تقویت کننده یکی از متعلقات آنتن مرکزی است که به تقویت سیگنالهای دریافتی کمک میکند. بعد از این مرحله  نوبت به اتصال خروجی تصویر دستگاه DVR به ورودی تصویر (video in) یا همان UHF دستگاه مدولاتور میرسد. در نهایت هم باید خروجی RF روی دستگاه مدولاتور را به دستگاه تقسیم کننده که از اجزای آنتن مرکزی است متصل نمایید. در این مرحله اتصال بین دستگاه ها به پایان رسیده و کافیست دستگاه مدولاتور را روشن کرده و فرکانس لازم را به آن بدهید. این فرکانس با استفاده از فرکانس شبکه های تلوزیونی انجام می شود و میتواند روی کانالهای آنالوگ یا دیجیتال با توجه به نوع  مدولاتور انجام شود. خروجی تصویر برای مدولاتور های انالوگ و HD  با استفاده از شبکه های آنالوگ است . برای مدولاتور های دیجیتال می توان تصویر را روی شبکه های دیجیتال دریافت نمود. به طور کلی فرکانس دهی با توجه به فرکانس شبکه های تلوزیون انجام می شود ما در اینجا به تعدادی از فرکانس ها اشاره می کنیم:

  • فرکانس شبکه یک: 25مگاهرتز
  • فرکانس شبکه دو: 54 مکاهرتز
  • فرکانس شبکه سه: 47 مگاهرتز
  • فرکانس شبکه چهر:44مگاهرتز
  • فرکانس شبکه پنج: 41 مگاهرتز
  • فرکانس شبکه خبر: 49 مگاهرتز
  • فرکانس شبکه قرآن: 60 مگاهرتز
  • فرکانس شبکه آموزش: 57 مگاهرتز

بهتر است برای دریافت تصاویر بهتر فرکانس را بالا و پایین ببرید تا بهترین فرکانس را با توجه به کیفیت تصویر انتخاب نمایید.

انتقال تصویر به داخل واحدها
تنظیمات جهت انتقال تصویر به داخل واحدها

نکته: توجه نمایید در صورتی که دستگاه مدولاتور را به ورودی VHF  تقویت کننده متصل نموده اید باید کانال مدولاتور را بین 5 تا 12 انتخاب کنید و در صورت اتصال به ورودی UHF در آمپلی فایر یا همان تقویت کننده، تنظیم مدالاتور باید بین کانالهای 20 تا 60 انجام شود. بهترین عدد در سیستم uhf عدد 36 میباشد.

انتقال تصویر به داخل واحدها
انتقال تصویر به داخل واحدها
انتقال تصویر به داخل واحدها
مدار انتقال تصویر به داخل واحدها

مزایای اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی

از مزایای اتصال آنتن مرکزی به دوربین مدار بسته می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشاهد آسان تصاویر: اتصال دوربین مداربسته به آنتن مرکزی امکان انتقال تصاویر به داخل واحد ها را فراهم کرده و این گونه همه واحد ها می توانند تصاویر و ویدئو های دوربین های مدار بسته  را روی گیرنده تلوزیون  خود به صورت یکی از شبکه های تلوزیون دریافت نمایند. مشاهده تصاویر برای تمام افراد عادی و غیر فنی به سادگی در هر زمانی بخواهند امکان پذیر است.
  • هزینه پایین: برای دریافت تصاویر و اتصال دوربین مداربسته فقط نیاز به خرید یک دستگاه مدولاتور است که بعد از انجام مراحل نصب، به راحتی دریافت تصاویر دوربین مدار بسته برای همه واحدها  امکانپذیر است.

نکته: البته نکته قابل ذکر در اینجا این است که امکان باز پخش ویدئوهای دوربین مدار بسته وجود ندارد و شما فقط به صورت زنده می توانید این تصاویر را دریافت نمایید. در واقع برای دریافت تصاویر ضبط شده قبلی باید از دستگاه DVR کمک بگیرید.

اتصال دستگاه nvr به آنتن مرکزی

سیستم های مدار بسته از دو نوع سیستم آنالوگ و دیجیتال برخوردار هستند. امکان اتصال سیستم مدار بسته آنالوگ و دیجیتال به آنتن مرکزی و ماهواره مرکزی وجود دارد. در بالا روش اتصال سیستم آنالوگ را توضیح دادیم برای اتصال سیستم دیجیتال نیز این امکان وجود دارد. در سیستم دیجیتال می توان از دستگاه nvr نیز استفاده کرد. این دستگاه سیگنالهای دیجیتال دارد برای مشاهده تصاویر روی تلوزیون در تمام واحدها باید سیگنالهای دیجیتال را به آنالوگ تبدیل کنیم. کاربرد یک مبدل AGA به Av  باعث تبدیل این خروجی به آنالوگ و پخش آن روی شبکه های تلوزیونی می شود. نمونه ای از مبدل سیگنال دیجیتال به آنالوگ را در شکل زیر مشاهده می کنید.

انتقال تصویر به داخل واحدها
تبدیل جهت انتقال تصویر به داخل واحدها

شاید شما در حال حاضر در مجتمعی ساکن باشید که هنوز آنتن مرکزی و یا ماهواره مرکزی نصب نشده باشد به این ترتیب پیش نیاز انتقال تصاویر به تمام واحد ها وجود ندارد پس در مرحله نخست نیاز به نصب ماهواره مرکزی و یا آنتن مرکزی دارید تا در مرحله بعد با خرید مدولاتور بتوانید انتقال تصویر را عملی نمایید. در این قسمت روش نصب آنتن مرکزی و ماهواره مرکزی را برای شما توضیح میدهیم.

روش نصب و راه اندازی ماهواره مرکزی

با نصب ماهواره مرکزی علاوه بر دریافت سیگنالهای ماهواره برای تمام واحدهای یک ساختمان، می توانید نسبت به دریافت تصاویر دوربین مدار بسته به واحدها نیز اقدام نمایید. برای دریافت سیگنال با بهترین کیفیت نیاز به رعایت یکم سری اصول است. نصب دیش ماهواره در یک فضای مناسب که به بهترین شکل سیگنا لهای را دریافت نمایند حائز اهمیت است.

در نصب ماهواره مرکزی با توجه به برند دیش مرکزی و مطالعه دفترچه راهنما می توان  بهترین موقعیت مکانی را انتخاب کرد. یک نصاب تمامی قسمتهای ماهواره مرکزی از lnb گرفته تا دیش یا همان بشقاب را به درستی نصب می کند و با تغییر جهت آن بهترین مسیر و با قدرت ترین سیگنالهارا دریافت خواهد کرد. موقعیت جغرافیایی نصب ماهواره مرکزی و همچنین محل قرار گیری ماهواره ای که سیگنال را از آن دریافت میکنید در تنظیم جهت ماهواره مرکزی موثر است.

نصابها با استفاده از قطب نما بهترین جهت را انتخاب می کنند. قرار دادن قطب نما در جای ثابت به انتخاب بهترین جهت کمک میکند. در مرحله بعد آنچه اهمیت دارد کابل کشی است که یک طرف کابل را به lnb و طرف دیگر به گیرنده متصل می شود. و بعد از پایان یافتن سیم کشی  تنظیمات انجام می شود.

 با روشن کردن گیرنده ماهواره و انتخاب نام ماهواره، گزینه قدرت و کیفیت سیگنال را انتخاب کرده و با تغییر جهت دیش برای بهترین قدرت و کیفیت آن را ثابت می کنیم.  نصب ماهواره مرکزی کار دشوار نیست بعد از نصب و دریافت بهترین سیگنال نیاز به سوئیچ های مختلف یا همان انواع مولتی سوییچ برای اتصال به تمام گیرنده ها و واحدها است. در واقع با توجه به تعداد واحدهای ساختمان ، تعداد سوئیچ ها مشخص می شود. نصب ماهواره مرکزی طبق اصول و راهنمای مناسب به طور صحیح امکان پذیر است.

انتخاب موقعیت مکانی و میزان سیگنالهایی که نیاز به دریافت است باید در ابتدای نصب انجام شود این امر از دوباره کاری و پرداخت هزینه های مازاد جلوگیری خواهد کرد. ماهواره مرکزی را می توان با توجه به نوع نیاز انتخاب نمود . از این وسیله می توان برای اهداف و کاربرد های مختلف استفاده کرد. در واقع درکنار دریافت سیگنالهای ماهواره ای و انتقال آن به واحد ها برای دریافت تصاویر دوربین های مداربسته و انتقال تصاویر به همه واحدها نیز  کاربرد دارد و یکی از مزایای ماهواره مرکزی نسبت به نوع معمولی آن همین امر است. روی سوئیچ های ماهواره مرکزی، ورودی برای آنتن مرکزی و دوربین های مدار بسته قرار گرفته است که کاربرد آن را افزایش داده است.

انتقال تصویر به داخل واحدها
انتقال تصویر به داخل واحدها

روش نصب آنتن مرکزی

با نصب آنتن مرکزی نیز علاوه بر دریافت تصاویر شبکه های تلوزیونی می توان تصاویر دوربین مدار بسته را نیز به تمام واحدهای یک ساختمان انتقال داد که در بالا روش این انتقال تصویر را با استفاده از دستگاه مدولاتور توضیح دادیم.

برای نصب آنتن مرکزی باید سیگنالهای آنالوگ و دیجیتال دریافت شود در کشور ما این سیگنالها بر روی دو باند UHF و VHF ارسال می شود. البته در سالهای اخیر در اغلب شهر های بزرگ کلیه سیگنالهای آنالوگ و دیجیتال برروی باند UHF ارسال می شود که نصب یک آنتن UHF برای دریافت تمامی سیگنالها کافی است. در بعضی مناطق که هنوز این سیستم وجود ندارد نیاز به نصب دو آنتن است که می توان از یک دکل مشترک در آن استفاده کرد. در نهایت باید جهت آنتن مرکزی رو به ایستگاه مورد نظر باشد تا امواج ارسالی با کیفیت مناسب دریافت شود.

مورد بعدی که در نصب آنتن مرکزی اهمیت دارد آمپلی فایر یا همان تقویت کننده است که قبلا درمورد وظیفه آنها توضیح دادیم. سیگنالهای دریافتی بعد از دریافت توسط آنتن به آمپلی فایر منتقل و تقویت می شود.  این تقویت کننده ها دارای ورودی UHF و VHF هستند که آنتن UHF و VHF باید به ورودی متناسب با خود متصل شود. این دستگاه ها بهتر است در نزدیک آنتن مرکزی قرار بگیرد و در فضایی باشد که در برابر آب برف و باران نباشد. آمپلی فایر یا تقویت کننده ها انواع گوناگونی دارد که با توجه به طول کابل و تعداد انشعاب ها باید قدرت آنها را انتخاب کرد  که به تناسب افزایش طول کابل و تعداد انشعاب، قدرت آمپلی فایر انتخاب شده باید بالاتر باشد.

برای انتخااب انشعاب دهنده بهتر است از نوع اسپلیتر استفاده شود زیرا در این نوع انشعاب دهنده به راحتی امکان تقسیم سیگنالها وجود دارد و نیاز به محاسبات پیچیده ای نیست و سیگنال ها به طو دقیق و مساوی بین قسمتها تقسیم خواهد شد. اسپلیتر ها نیز در حالت های مختلف وجود دارد که با توجه به تعداد واحد ها می توان آن را انتخاب کرد برای مثال برای یک ساختمان 12 واحدی یک اسپلیتر1 به 12 یا همان 12 راه مورد نیاز است، که از هر واحد یک کابل به خروجی اسپلیتر متصل می شود. البته اسپلیتر ها به صورت 2راه، 4راه، 6راه، 8 راه، 12راه، 16 راه وجود دارد که برای ساختمانهایی با تعداد واحد های بیشتر از 16 واحد به صورت ترکیبی از این اسپلیتر ها استفاده می شود. پس از نصب آنتن مرکز به راحتی با استفاده از یک مدولاتور می توانید انتقال تصویر دوربین مداربسته را  بین همه واحدها فراهم نمایید.

معرفی مدولاتور RF

جهت تبدیل صدا و تصویر AV به فرکانس RF  مدولاتور RF قابل استفاده است. در واقع می توان با استفاده از مدولاتورRF صدا و تصویر دوربینها و دستگاه دی وی آر را روی تلوزیون همه واحد ها در یک ساختمان دریافت کرد. این مدولاتور شامل ورودی AV، پورت ورودی RF ، خروجیRF، نمایشگر شماره کانال، کلید های تنظیم کانال، پتانسیومتر جهت تنظیم تصویر، پتانسیومتر جهت تنظیم صدا و محدوده فرکانسی بین 47 تا 870 مگا هرتز است. با این دستگا خواهید توانست تصاویر خروجی  دستگاه دی وی آر را به روی تلوزیون انتقال دهید.

مدولاتور انتقال تصویر به داخل واحدها
مدولاتور

مزایای نصب دوربین مداربسته در ساختمان و انتقال تصاویر به داخل واحدها

به طور کلی نصب  دوربین مدار بسته در ساختمانها و در پی آن انتقال تصویر به داخل واحدها مزایای متنوعی دارد. در واقع وجود دوربین مدار بسته در  قسمت های عمومی ساختمان می تواند امنیت . آرامش را به همراه داشته باشد و منافع زیادی را شامل حال ساکنین یک ساختمان خواهد کرد از آن جمله می توان موارد زیر را اشاره کرد:

  • وجود دوربین مدار بسته در محل های که محل عبور عمومی افراد ساختمان است مانع تخطی از قانون توسط افراد مختلف می شود و حفاظت عمومی ساختمان را به ارمغان می آورد.
  • افزایش امنیت و کاهش جرم در فضاهایی که دروبین مداربسته وجود دارد ثابت شده است. در واقع شخصی که به فکر پیاده سازی یک نقشه شوم در محیط ساختمان باشد با اطلاع از وجود دوربین مدار بسته مخصوصا اگر بداند تصاویر توسط کاربرد آنتن مرکزی و مدولاتور به داخل واحدها منتقل می شود امکان ندارد بتواند نقشه خود را عملی نماید .
  • تامین آرامش خاطر بین ساکنین یک ساختمان از دیگر مزایای نصب دوربین مدار بسته است و انتقال آن به داخل واحدهاست در واقع وقتی ساکنین مطمعن شوند که دوربین ها در هر لحظه کلیه قسمت های ساختمان را تحت نظر داردو خود نیز بتوانند تصاویر را داخل واحد دریافت نمایند. حس آرامش خاطر خواهند داشت.
  • با وجود دوربین مدار بسته و انتقال تصاویر به داخل واحدها امکان بررسی ورودی ساختمان توسط اعضای ساختمان وجود دارد. برای مثال شما می توانید از زمان ورود میهمانان خود به طور زنده مطلع شوید.
  • با نصب دوربین مداربسته می توان تجهیزات مختلف در یک ساختمان رو مورد بازرسی قرار داد و از کاربرد درست آنها اطمینان حاصل نمود.
  • علاوه بر مشاهده تصویر زنده در زمان حضور در ساختمان،  ساکنین و مالکان می توانند در زمان مسافرت هم تصاویر دوربین مدار بسته را روی گوشی خود دریافت کرده و از امنیت ملک خود مطمئن شوند.
انتقال تصاویر
انتقال تصویر به داخل واحدها

قوانین نصب دوربین مدار بسته

نصب دوربین مدار بسته به طور کلی منع قانونی ندارد چرا که این وسیله نقش بسزایی در کاهش جرائم دارد . البته رعایت یک سری قوانین برای نصب آن ضروری است که در این قسمت به آنها میپردازیم.

  • اگر قصد نصب دوربین مدار بسته در ملک خود را دارید خصوصا جهت انتقال تصویر به داخل واحدها باید اطرافیان را در جریان بگذارید . یعنی اشخاصی که معمولا از مقابل دوربین مدار بسته شما عبور می کنند مانند همسایگان،  باید از این امر مطلع باشند و این قانون را با نصب یک یا چند تابلو کوچک با عنوان این مکان مجهز به دوربین مدار بسته است امکانپذیر است.
  • برای نصب دور بین مدار بسته در مشاعات ساختمان که محل عبور و مرور همه افراد است مانند راه پله، حیاط، آسانسور و .. نیاز است که همه اعضای ساختمان رضایت خود را به طور کتبی اعلام نمایند برای این منظور مدیر ساختمان طی یک جلسه افراد را مطلع کرده و رضایت تک تک آنها را دریافت میکند. برای دریافت رضایت  بع عنوان یک مدیر ساختمان میتوانید قابلیت انتقال تصاویر به داخل واحد افراد را مطرح نمایید. این موضوع میتواند انگیزه شخص را برای قبول نصب دوربیتن برانگیزد.
  • نصب دوربین مدار بسته در مکانهای خصوصی مانند داخل واحد یا اتاق خوابها نیاز به تایید رسمی افرادی است که در آن محل رفت و آمد می کنند دارد.

نکته: توجه نمایید نصب دوربین مدار بسته و انتقال تصویر، در محیط هایی که افراد حاضر در آن محل از آن مطلع نباشند غیر قانونی بوده و پیگرد قانونی دارد.

هزینه انتقال تصاویر به داخل واحدها

اگر ساختمان شما مجهز به سیستم دوربین مدار بسته و آنتن مرکزی یا ماهواره مرکزی است به شما پیشنهاد می کنیم حتما قابلیت انتقال تصویر به داخل واحدها را نیز فعال نمایید . زیرا شما همه تجهیزات مورد نیاز را در اختیار دارید  و تنها با خرید یک مدولاتور با هزینه اندک می توانید از این قابلیت جذاب ومنحصر به فرد برخوردار شوید. هزینه راه اندازی این سیستم نیز با سرشکن شدن قیمت مدولاتور و متعلقات آن و هزینه نصب بین کلیه واحد ها بسیار به صرفه خواهد بود و هر واحد با پرداخت مبلغ معقولی میتواند از دریافت تصاویر زنده دوربین های مدار بسته روی گیرنده تلوزیون خود به راحتی بهره مند شود.

نوشته های مشابه

‫17 دیدگاه ها

  1. بسیارعالی،ممنون از اطلاعات خوب و مفید شما،چنانچه ممکن است قیمت سوئیچ ها را برایم بنویسید تا بتوانم قیمت مناسب خرید و فروش کنم،وبا همکارانم قیمت مناسب تر بدهیم.باتشکر مهندس مهرپور

    1. هیچ دستگاه الکترونیکی موجود نیست که قابل تعمیر نباشه. مگر قابلیت باز شدن نداشته باشه مثل تپ آف ها

      1. درود دوست گرامی.چنانچه فقط بخواهیم تصاویر دوربین های موجود در قسمت های مختلف ساختمان مثلا به تعدا.۱۲. عدد را فقط در اطاق نگهبانی که در فاصله ۳۰ متری از دستگاه dvr.هست ببینیم.آیا نیاز به مودولاتور وغیره داره یا نه . و یا اینکه کافی است با کشیدن کابل ازمحل dvr . به اطاق نگهبانی تصاویر در تلویزیون دیده میشه..
        لطفآ پاسخ را به ایمیل بنده بفرستید. سپاس حمدی

        1. اگر فقط نیاز به دیدن تصویر در یک واحد دارید بله یک فیش AV از دستگاه DVR را به تلویزیون منتقل نمایید کافیست… مدولاتور برای زمانی مورد نیاز است که تصویر بر روی آنتن مرکزی ساختمان بیوفتد و از طریق سیگنال جا به جا گردد.

    2. با سلام خسته نباشید
      من یک اپارتمان ۱۰ واحدی رابا سستم انتن مرکزی و دوربین مداربسته بوسیله مدولاتور نصب کردم اما در نهایت تصویر دوربینها در داخل واحد خیلی کم کیفیت و برفکی هست بطوری که ساکنین حاضر به پرداخت اجرت من نمیشوند
      جهت اطلاع همکاران

      1. سلام نوع مدولاتور و نحوه سیم بندی آن شرط کیفیت تصویر خواهد بود. در ابتدا نحوه سیم بندی و نوع و مارک مدولاتور را ذکر نمایید تا بتوان راهنمایی جامعی ارائه داد

  2. سلام
    بنده به دنبال نصاب جهت ارسال تصاویر dvrبه انتن مرکزی میگردم۰۹۱۲۲۰۳۸۷۶۰
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  3. با درود
    در مورد فاصله بین دستگاه DVR و مدولاتور یک توضیح بفرمایید. دستگاه DVR در پارکینگ هست و مدولاتور در طبقه هفتم. آیا نیازی به تقویت خروجی تصویر DVR با وسیله دیگر هست؟
    ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

  4. با درود
    برای یک ساختمان 5 طبقه، که دستگاه DVR در زیر رمین هست، اگر بخواهم مدولاتور را خریداری کنم:باید نزدیک به دستگاه DVR باشه
    ممنون میشم اگر پاسخ بدید.

  5. با درود
    برای یک ساختمان 5 طبقه، که دستگاه DVR در زیر رمین هست، اگر بخواهم مدولاتور را خریداری کنم: آیا مدولاتور باید نزدیک به دستگاه DVR باشه؟ در این صورت باید یک مسیر سیم، از تقویت کننده بعد از آنتن از طبقه پنجم به مدولاتور و سپس به اسپلیتر داشته باشم؟ این مسافت، در کیفیت تصویر چقدر تاثیر داره؟ و اگر افت داریم، ایا باید از وسیله دیگری در میان راه استفاده کنم؟
    با سپاس از پاسخگویی شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تماس باما